X

Un recurs paralitza les tasques de neteja dels torrents de les Illes

Es Mercadal desitja que la situació és resolgui abans que comencin les precipitacions

04/07/2017

Un recurs paralitza les tasques de neteja dels torrents de les Illes

Les tasques de neteja i adequació dels torrents que havien d’iniciar-se al llarg de la primera quinzena de juliol han quedat aturades de manera indefinida pel recurs presentat pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Llevant contra el plec de condicions tècniques. La tramitació del contracte, valorat en quasi 2 milions i mig d’euros per dos anys, es troba paralitzada fins que la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de l’Estat, adscrita al Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, resolgui el recurs, atès que la quantia de la licitació és de més de 600.000 euros.

Mentrestant els torrents queden sense netejar, amb tot el risc que comporta. Es Mercadal és un dels municipis que pot veure’s més afectat per la situació. Així ho ha explicat el batle Francesc Ametller a IB3 Ràdio.

De manera paral·lela, el consistori té previst iniciar en poques setmanes la retirada d’una canonada del torrent que passa per la zona esportiva. És una actuació emmarcada dins l’ampliació del poliesportiu i la construcció de la nova escola del municipi per tal d’evitar el risc d’inundabilitat de la zona.

04/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris