X

Guillermo de Olives, de 16 anys, serà el caixer senyor substitut

Encara no s'ha decidit si sortirà el matí de Sant Joan de l'any que ve o el 2019, tot coincidint amb el darrer any del bienni

10/07/2017

Guillermo de Olives, de 16 anys, serà el caixer senyor substitut

El nou caixer senyor delegarà en el seu fill major, Guillermo de Olives Victory, que ara té 16 anys, perquè el substitueixi a cavall en una de les tres tandes de la festa. Julio de Olives ho ha confirmat a IB3, però encara no ha decidit si ja donarà el relleu al seu fill el matí del dia de Sant Joan de l’any que ve o si esperarà a 2019, tot coincidint amb el darrer any del bienni.

Estudiant de Batxillerat a l’institut Joan Ramis de Maó, Guillermo de Olives viurà així la seva primera experiència a la qualcada, on podrà tornar a participar, ja com a caixer senyor titular, en anys venidors. El seu germà petit, Lluís, de 7 anys, també ho podrà ser, però quan hagi format una família, la condició protocol·lària que s’exigeix als fills no primogènits de les cases nobles de Ciutadella.

Els de Olives no presideixen les festes de Sant Joan des del bienni 2004-2005, quan ho va fer el llavors conseller Guillermo de Olives. L’actual, Julio de Olives sortirà de la casa de can Sintas, que ja ha acollit aquests darrers anys altres caixers senyors, com els seus cosins Simón i Chiqui de Sintas.

10/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris