X

Podem votarà en contra de la llei de lloguer turístic

La formació ha esgrimit com a arguments el tema de l'emergència habitacional a Eivissa i Palma

18/07/2017

Podem votarà en contra de la llei de lloguer turístic

El lloguer vacacional en habitatges plurifamiliars podria no quedar regulat a les Illes Balears, de moment, després que Podem ha avançat fa uns minuts per Twitter que votarà en contra de la modificació de l’article 49 de l’actual Llei Delgado, que ja prohibeix aquesta possibilitat.

Si no hi ha sorpreses de darrera hora, la formació morada farà costat en aquest punt al Partit Popular, fet que significarà que a les Illes només es podrà continuar llogant oficialment a turistes a habitatges unifamiliars, xalets i adossats.

Segons ha esgrimit la formació, el tema de l’emergència habitacional a Eivissa i Palma, així com la no fixació de places turístiques i en sòl rústic són motius suficients per votar en contra.

Precisament, aquest dilluns el líder de Podem a les Illes Balears, Alberto Jarabo, va dir que estaven negociant amb Gent per Formentera (GxF) la possible transacció d’una esmena per fixar un límit de places en la Llei del lloguer turístic.

Segons va apuntar Jarabo en roda de premsa, l’objectiu d’això és “posar solucions a la situació de saturació” que considera que hi ha en l’actualitat i, per això, va esperar que PSIB i MÉS acceptessin la transacció.

 

El ple del Parlament, a debat

18/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris