X

Ciutadella demana que la gespa dels camps de futbol es pagui amb els diners de la travessa

Alaior i Es Castell, per contra, han hagut d'assumir en solitari inversions municipals d'entre 150.000 i 200.000 euros per camp

18/07/2017

Ciutadella demana que la gespa dels camps de futbol es pagui amb els diners de la travessa

L’Ajuntament de Ciutadella no vol pagar en solitari la renovació de la gesta artificial dels seus tres camps de futbol, com han fet altres municipis de Menorca. Els ajuntaments d’Alaior i Es Castell, per exemple, hi han invertit entre 150.000 i 200.000 euros.

Així que tots els grups polítics del consistori duran aquest dijous a ple una proposta conjunta per aconseguir que la millora dels camps de futbol sigui finançada amb els diners que el Govern balear i la Federació de Futbol reben de la recaptació de la travessa. El Consell Superior d’Esports destina cada any un 4,5 per cent al futbol no professional. Però, tot i les iniciatives duites a terme aquests darrers mesos per UPCM i Més per Menorca, encara no s’ha aconseguit saber a què s’han destinat els prop de 400.000 euros de l’impost del joc que aquests cinc darrers anys pertocaven a Menorca. Per aquest motiu, l’ajuntament demana al Govern i la Federació que emetin informes al respecte.

18/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris