X

La Guàrdia Civil continua investigant l’accident laboral mortal de Santanyí

S'analitza ara si a l'interior de l'edifici es feien les obres amb les mesures de seguretat que pertoca

18/07/2017

La Guàrdia Civil continua investigant l’accident laboral mortal de Santanyí

Continua en marxa la investigació que fa la Guàrdia Civil a Santanyí després de l’accident laboral mortal de dilluns. Després de constatar que tenia els permisos d’obra en regla, analitza ara si a l’interior de l’edifici es feien les obres amb les mesures de seguretat que pertoca.

Les investigacions se centren ara a esbrinar què va fallar. Per això, tècnics del Govern i del Consell de Mallorca i també els membres de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil fan la feina que no varen poder fer dilluns pel risc d’esbucament de l’edifici. L’estat de l’immoble és precari i la seva estructura es podria col·lapsar en qualsevol moment. Per això, l’Ajuntament de Santanyí insta la propietat a actuar amb urgència.

A més, el Consistori ha ampliat el cordó policial per evitar que cap veïnat pugui resultat ferit en acostar-s’hi. De moment, la Guàrdia Civil ha constatat que l’empresa constructora havia demanat els permisos per fer les obres, però encara queda per determinar si a l’interior de l’edifici es feien les feines establertes i amb les mesures de seguretat adients. El que sí que en té constància la Benemèrita és que l’empresa havia subcontractat diversos serveis a una segona empresa.

Pel que fa als ferits, el de caràcter lleu no va necessitar assistència mèdica i el més greu, un home marroquí de 49 anys, es troba estable a la UCI de l’Hospital de Son Espases amb un traumatisme toràcic.

18/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris