X

Alaior canvia la gestió de l’escoleta per 6 anys i més de 2 milions

Augmenta l'aportació municipal per garantir la viabilitat de l'empresa que se'n faci càrrec, després que l'anterior hagi patit retards en el pagament de la nòmina

19/07/2017

Alaior canvia la gestió de l’escoleta per 6 anys i més de 2 milions

BB Serveis ha gestionat el centre al llarg d'aquests darrers anys.

L’Ajuntament d’Alaior aprovarà aquest dijous un concurs per contractar la gestió del servei de l’escoleta Es Pouet per als propers 6 anys i un import de més de 2 milions d’euros. S’inclou l’aportació municipal de 194.000 euros l’any, més una altra d’entre 8.000 i 22.000 euros per cada aula que s’obri al llarg del curs. Són les novetats que el govern municipal ha incorporat al servei per tal de garantir la viabilitat econòmica de l’empresa que se’n faci càrrec. I tot després que la prestatària d’aquests darrers anys, BB Serveis, hagi patit dificultats que aquest curs van provocar retards en el pagament de les nòmines a les 10 educadores.

Es vol garantir així un millor funcionament del centre, que començarà el curs amb 7 aules de 0 a 3 anys, però que possiblement l’acabarà amb dues aules més, per la incorporació dels nadons que vagin naixent aquests propers mesos.

Però apart de l’escoleta Es Pouet, que aquest setembre complirà 11 anys, també hi ha millores pel que fa al centre concertat de La Salle d’Alaior. I és que les famílies que resideixen a Cala en Porter o altres nuclis fora del poble ja no hauran de dur als seus fills a escola en el seu cotxe particular. Tots els grups municipals donen suport a la petició perquè puguin emprar el bus escolar que ja transporta als alumnes de la pública.

19/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris