X

Més de 3.000 persones al concert de David Bisbal a Palma

El cantant va fer aturada a Mallorca en la gira d'estiu per presentar el seu darrer disc 'Hijos del mar', però també va cantar els seus èxits de sempre

20/07/2017

Més de 3.000 persones al concert de David Bisbal a Palma

De blanc total i impol·lut i amb l’energia que el defineix i el caracteritza, David Bisbal va aparèixer dimecres al vespre damunt l’escenari de Son Fusteret, a Palma. Obrí el recital amb una de les seves darreres cançons i encara no havia acabat de cantar-la i ja tenia el públic a la butxaca.

L’auditori es va mostrar entregat durant tota la vetlada. La jornada, però, va començar ben prest per als seus fans, majoritàriament dones i de totes les edats, que des de feia hores esperaven al carrer per poder agafar un bon lloc. Mostra d’aquest temps d’espera a les portes del recinte és el rastre de brutor i ampolles que va quedar quan s’obriren les portes d’accés.

El concert, que durà gairebé dues hores sense cap descans, va deixar al públic entregat i satisfet. I no és per menys: Bisbal no va aturar de ballar i de remenar-se, damunt l’escenari, on va fer un bon repàs per tots els seus grans èxits.

20/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris