X

Els treballadors de seguretat de l’Aeroport d’Eivissa mantenen la vaga indefinida

Els oferiments que els hi ha fet l'empresa, de moment, no són suficients, i tot això, s'està produint en plena temporada alta

20/07/2017

Els treballadors de seguretat de l’Aeroport d’Eivissa mantenen la vaga indefinida

Segons les darreres dades d’Aena, el nombre de passatgers que passen per l’Aeroport d’Eivissa continua augmentant respecte el 2016. Al juny ho va fer en un 6%. Les cues en són un senyal, tant a la parada de taxis com al control de seguretat. En aquesta darrera, encara no ha arribat el pitjor, perquè si en les properes hores l’empresa de seguretat, Prosegur, no fa una nova proposta, els seus 156 treballadors iniciaran una vaga indefinida a partir de les 12.00 hores de la mitjanit d’aquest dijous.

Fernando és treballador de la seguretat a l’aeròdrom des de fa 10 anys. En tot aquest temps assegura que els seus salaris s’han reduït en un 20% i avui dia no arriba als 1.000 euros mensuals. Una de les reivindicacions principals és que l’empresa equipari els sous dels fixos als dels eventuals que cobren 200 euros més al mes. També demanen un augment de la plantilla i del nombre d’arcs detectors.

S’estima que divendres passin per l’Aeroport d’Eivissa gairebé 50.000 passatgers i en tot el cap de setmana uns 165.000. Els serveis mínims de la vaga seran del 90%.

20/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris