X

Mariano Rajoy reivindica el sentit comú i l’empatia entre els espanyols

El senador d'ERC Miquel Àngel Estradé ha lliurat al president espanyol una còpia del documental 'Las cloacas de interior'

20/07/2017

Mariano Rajoy reivindica el sentit comú i l’empatia entre els espanyols

Mariano Rajoy ha reivindicat el sentit comú i l’empatia entre els espanyols i les administracions davant, ha dit, dels camins de ruptura que no duen enlloc.

El president del govern espanyol ha fet aquestes declaracions en el discurs d’inauguració d’un nou parador nacional a Lleida. Rajoy ha estat acompanyat pel ministre de Turisme, Álvaro Nadal, i el batle de Lleida, Àngel Ros. Rajoy ha defensat la col·laboració institucional en un acte en què no ha estat present cap membre de la Generalitat catalana.

Durant la visita, el senador d’ERC Miquel Àngel Estradé ha lliurat a Rajoy una còpia del documental ‘Las cloacas de interior’, que IB3 Televisió va emetre dimarts. Dos dies després de l’emissió, tots els grups parlamentaris representats a la Comissió d’investigació del Congrés, excepte el PP, han conclòs que l’exministre Fernández Díaz va emprar el seu càrrec per evitar que s’investigassin els escàndols de corrupció que afectaven el PP.

20/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris