X

Confirmada la renovació del col·lector de Cala de Bou

Abaqua s'ha compromès a renovar-la després de 18 ruptures en 6 anys

27/07/2017

Confirmada la renovació del col·lector de Cala de Bou

En els darrers 6 anys la canonada que du l’aigua entre Sant Josep de sa Talaia i Sant Antoni de Portmany s’ha romput 18 vegades. És un autèntic malson pels vesins que viuen a la zona de Cala de Bou. Els dos municipis afectats han demanat mesures urgents al Govern. Abaqua s’ha compromès a canviar el tram més afectat abans que acabi l’any.

Les obres per substituir completament aquest tram del tub col·lector, de 500 metres de llargària i situat l’avinguda de Sant Agustí, començaran a finals d’aquest any. Es tracta d’una intervenció urgent que s’avança a un altre projecte de més envergadura per renovar-ne tota la infraestructura, de més de 4 quilòmetres, per bé que no la substitueix.

Els vesins i comerciants de la zona, tot i ser conscients de les molèsties que poden generar aquestes obres, es mostren disposats a assumir-les si suposen una solució definitiva per a les reiterades ruptures i avaries. La intervenció s’executarà en el tram del començament de l’avinguda a l’inici de l’hivern i es preveu que s’allarguin durant aproximadament tres mesos.

27/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris