X

Detingudes tres bandes organitzades que robaven rellotges de luxe

De moment, s'han pogut recuperar dos rellotges per valor de quasi 60.000 euros

27/07/2017

Detingudes tres bandes organitzades que robaven rellotges de luxe

La Policia Nacional ha desarticulat 3 bandes organitzades que es dedicaven a robar rellotges de luxe a zones de Mallorca on hi ha turistes d’alt poder adquisitiu. S’ha requisat diferent material: passaports, doblers, cartes d’identitat francesa falsa i permisos de conduir anglesos, també falsificats. A més de doblers i dos rellotges de gamma alta. La Policia Nacional ha detengut 9 homes de nacionalitat algeriana que actuaven en tres bandes perfectament organitzades i dedicades a robar productes de luxe, entre ells 9 rellotges. Es pensa que també haurien actuat a Marbella i Eivissa, amb la sostracció total de fins a 50 rellotges durant el mes de juliol.

El seu modus operandi era moure’s a zones on hi havia turistes amb alt poder adquisitiu. Actuaven en grups de tres i es dedicaven a observar homes i dones per veure quin tipus de rellotge duien. Una vegada captada la víctima ideal, la seguien fins que trobaven un moment crític per poder entrar en acció. Aleshores, s’hi acostaven i li sostreien el rellotge. Aprofitaven moments com l’entrada a un taxi o quan li feien alguna pregunta. En alguns casos actuaven amb gran habilitat, però en d’altres amb molta violència. Després fugien amb el vehicle que conduïa el tercer membre de la banda.

Aquestes bandes vénen de l’estranger i actuen per temporada. Aquesta operació es va tancar aquesta setmana amb la detenció de 3 individus al Port d’Andratx i de 6 més a prop d’hotels de Palma.

27/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris