X

Melià dissenyà un projecte que esbucava i reconstruia el seu hotel a primera línia de Son Bou

La proposta, encarregada a l'arquitecte del grup, ha estat descartada perquè demolir i construir un nou edifici "no és viable econòmicament"

28/07/2017

Melià dissenyà un projecte que esbucava i reconstruia el seu hotel a primera línia de Son Bou

Un projecte dissenyat per l’arquitecte de Melià, Alvaro Sans, mostra com seria la primera línia de platja a Son Bou sense les dues torres d’onze plantes de l’actual hotel Sol Milanos Pingüínos. L’allotjament de nova planta que es construiria una vegada esbucat els actuals tindria tan sols quatre plantes d’alçada, però creixeria a les dues parcel·les dels voltants, també propietat de la cadena, per tal de no perdre així l’edificabilitat a la qual té dret.

Es la proposta que el grup Melià va rebutjar a favor de la finalment presentada al Consell de Menorca, malgrat invertir-hi 35 milions, augmentar de categoria i suprimir 70 habitacions, tan sols contempla una reducció de l’impacte visual d’un 15 per cent.

El GOB no es rendeix i anuncia mobilitzacions per tal d’evitar que es perpetui l’impacte.

Però, segons la companyia de la família Escarrer, l’única proposta viable econòmicament és la que s’ha presentat, ja que haver optat per l’anterior, inclòs l’esbucament, hagués fet perdre 5 anys i 3 milions anuals a la cadena i a tot l’entorn comercial de Son Bou.

 

28/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris