X

Una cinquantena de ferits en la col·lisió d’un tren al topall d’una via a Barcelona

Dels ferits, un està greu, 19 tenen pronòstic menys greu i 34 lleus

28/07/2017

Una cinquantena de ferits en la col·lisió d’un tren al topall d’una via a Barcelona

Un  total de 54 persones han resultat ferides per la col·lisió d’un tren de Rodalies de Renfe a l’estació de França de Barcelona. El tren ha xocat contra el topall final d’una via a la cèntrica terminal de la Ciutat Comtal. Dels ferits, un està greu, 19 tenen pronòstic menys greu i 34 lleus.

El fet ha tengut lloc a les 7.15 hores d’aquest matí quan el tren de rodalies procedent de Sant Vicenç de Calders, de la línia R2 Sud, ha arribat a l’estació de França. Però el tren no ha pogut frenar i ha impactat contra un topall en el tram final de la via 11.

Com a conseqüència de l’impacte hi ha hagut ferits o lesionats de diversa consideració els quals han estat atesos per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques, que han desplaçat nombroses ambulàncies fins a l’estació, a les quals s’han sumat altres unitats de serveis privats.

La majoria dels ferits han estat atesos a la mateixa andana pels serveis d’emergències, i en els casos més greus, han estat traslladats a centres hospitalaris per ambulàncies medicalitzades.
Segon testimonis presencials, l’accident no ha arribat a interrompre el moviment de trens a la resta de les vies, encara que les andanes pròximes al tren afectat han quedat tancades amb cintes de seguretat.

28/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris