X

Graf renova la concessió del port de Portals per als pròxims 35 anys

La concessionària pagarà un cànon de 2 milions i mig d'euros anuals

31/07/2017

Graf renova la concessió del port de Portals per als pròxims 35 anys

Portals Nous i el Govern tanquen un acord que implica el pagament d’un cànon anual de 2.550.000 euros, durant els pròxims 35 anys. Una xifra que permetrà ingressar a Ports de les Illes Balears més de 89 milions d’euros en aquest període. A més, la concessionària es compromet a destinar 27 milions i mig d’euros a inversions en els pròxims 3 anys. També abonarà 9.100.000 euros en concepte de cànons endarrerits.

Amb aquest acord es posa punt final a les desavinences entre el Govern i l’empresa pel lloguer que s’havia de pagar per la concessió. Una qüestió que havia arribat als tribunals.
La directora de Puerto Portals, Corinna Graf, ha avançat algunes de les millores previstes a les instal·lacions durant els pròxims anys. Es preveu reforçar-ne l’escullera, remodelar la torre de capitania i la benzinera i construir-hi una nova zona comercial i d’oficines. També es crearan més places d’aparcament.

A més, Graf ha anunciat que es celebraran més esdeveniments per atreure-hi visitants durant tot l’any. Aquesta dinamització suposarà una despesa de 32 milions i mig d’euros durant el període de la concessió.

31/07/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris