X

Breu posat oficial del reis a Marivent amb més protagonisme per a les filles

01/08/2017

Breu posat oficial del reis a Marivent amb més protagonisme per a les filles

Ha estat la primera imatge de la família reial a Mallorca: el tradicional posat per als prop de mig centenar de periodistes que els esperaven a fora del palau de Marivent a Palma. La sorpresa va ser quan la princesa Elionor i la infanta Sofia posaren totes soles al pòrtic per ser fotografiades. Però, només foren uns segons perquè, tot d’una el rei les va cridar perquè anassin a saludar un per un els periodistes.
Fou un encontre discret i sobretot breu amb els mitjans de comunicació, que tot d’una es fixaren en com ha crescut la infanta Sofia, que ja és una mica més alta que la princesa.

Enguany, volien fer la sessió fotogràfica entre les escultures de Miró als jardins de Marivent, oberts al públic enguany, però per problemes logístics no ha pogut ser. A més, els reis no feren declaracions, només un comentari de Felip Sisè sobre la calor que feia. Just després, anaren a un altre punt de Marivent perquè els fotògrafs els fessin més instantànies. La reina Letízia, la princesa i la infanta hagueren de pujar a la vorera d’un parterre per compensar l’alçada del rei.
I passats cinc minuts, amb un ‘Que passeu un bon estiu’, Felip VI donava per finalitzada la sessió i entraren a dins la residència per una escala lateral.

01/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris