X

1.200 persones, pendents d’una plaça residencial a les Illes

Els dependents de grau 3 esperen de mitjana 15 dies

11/08/2017

1.200 persones, pendents d’una plaça residencial a les Illes

La Residència de Pollença és un dels darrers geriàtrics que queden a les Illes sense places concertades amb la Conselleria de Serveis Socials. El centre té lloc per a 33 usuaris, 18 dels quals són persones dependents. Ara, l’Ajuntament i el Govern han iniciat els tràmits per convenir les places per a dependents, que passarien a ser gestionades per la Conselleria amb un cost de 430 mil euros anuals.

El conveni l’haurà d’aprovar, en primer lloc, el patronat de la Residència i després el ple municipal. El batle, Miquel Àngel March, assegura que l’estalvi de convenir les places es podrà invertir en millores en el geriàtric.

D’altra banda, segons la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, a hores d’ara hi ha a les Illes 1.200 persones pendents d’una plaça residencial. Això suposa que en dos anys la llista d’espera s’ha reduït en més de 300 persones.

En aquests moments, els dependents de Grau 3, el grau més gran de dependència, esperen de mitjana 15 dies perquè els adjudiquin plaça a una residència.

 

11/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris