X

La Guàrdia Civil intensificarà la seva presència en els controls del Prat davant la vaga indefinida de dilluns

Avui s'han tornat a registrar coes de fins a una hora en els controls de seguretat després que ahir es rebutjàs, en assemblea, la proposta de la Generalitat per resoldre aquest conflicte

11/08/2017

La Guàrdia Civil intensificarà la seva presència en els controls del Prat davant la vaga indefinida de dilluns

La Guàrdia Civil intensificarà la seva presència en els controls de seguretat del Prat per garantir l’ordre i la seguretat a l’aeroport, davant la vaga indefinida que els empleats d’Eulen han convocat per a dilluns, segons ha anunciat avui el ministre Íñigo de la Serna.

Avui s’han tornat a registrar coes de fins a una hora en els controls de seguretat després que ahir es rebutjàs, en assemblea, la proposta de la Generalitat per resoldre aquest conflicte. El Comitè de Crisi que es va crear per afrontar aquesta situació ha acordat iniciar els preparatius perquè un nombre significatiu d’agents de la Benemèrita s’incorpórin a treballar en “les línies de control” de l’aeroport de Barcelona, tenint en compte l’estat d’alerta terrorista en què es troba el país. La proposta de la Generalitat plantejava una pujada salarial de 200 euros al mes en dotze pagues, mentre que els treballadors d’Eulen es varen decantar de manera majoritària per un increment de 250 euros mensuals en quinze pagues, opció que no s’havia negociat prèviament a les reunions de mediació. Dilluns que ve, el Prat s’enfronta a una jornada de gran complexitat.

11/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris