X

El mal temps de dimecres duplica les caixes d’alguns comerços del centre de Palma

Comerciants i restauradors fan balanç d'una jornada en què la ciutat va estar a vessar

11/08/2017

El mal temps de dimecres duplica les caixes d’alguns comerços del centre de Palma

Comerciants i restauradors del centre de Palma viuen avui una jornada completament diferent a la de dimecres. El mal temps que va treure els turistes de les platges i els va dur cap a la ciutat, va fer que alguns venedors duplicassin la facturació habitual. Avui, l’efecte, diuen que pot ser l’invers.

 

El dia després de l’operació nigul

Amb el sol ja al cel, i sense niguls que avisin de pluja, el centre de Palma ha tornat avui a la normalitat. Una imatge que no té res a veure amb la del dimecres.

L’endemà del que va ser un dia més típic de començament de tardor que de ple mes d’agost, ni s’han vist tants de cotxes ni les llargues coes que acostumen a formar-se a les entrades dels aparcaments quan el temps organitza el pla del dia i milers i milers de persones decideixen visitar la ciutat.

I això, els comerços i els bars i restaurants del centre ho saben. A ells, el temps els fa tenir més o manco clients, i dies com els de dimecres, ens asseguren sense dubte, els beneficien. En alguns casos, fins i tot, duplicaren les caixes.

Ja avui, comerciants i restauradors esperen la ressaca: l’efecte del bon temps després d’un dia ennigulat és tot el contrari. I el dia de passeig i compres s’ha substituït pel de platja i costa.

11/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris