X

Mor una de les víctimes de l’atemptat de Cambrils

Els cinc presumptes terroristes implicats van morir abatuts per la policia

18/08/2017

Mor una de les víctimes de l’atemptat de Cambrils

Hores després de l’atemptat a la Rambla, Cambrils es convertia en objectiu del terrorisme. Un cotxe amb cinc ocupants a dedins va envestir els vianants que passejaven pel passeig Marítim de la localitat de la Costa Daurada. Els presumptes terroristes van ser tots abatuts.

El passeig Marítim de Cambrils és una de les zones més concorregudes de la localitat tarragonina. Ahir, després de l’atemptat de Barcelona l’ambient ja no era el mateix de sempre. Alguns veïnats van assegurar que ja al vespre pogueren veure com s’incrementà la presència policial.

Els presumptes terroristes es botaren un control i envestiren els vianants que passejaven per la zona fins que l’Audi negre que conduïen bolcà. Quatre d’ells van ser abatuts en sortir del vehicle, armats i amb cinturons d’explosius, que els Tedax ja van confirmar que no eren de veres. El quint aconsegueix fugir fins que li donen l’alto a trets i mor hores després. Els centenars de persones que eren a la zona, quedaren tancades als locals sense poder sortir fins prop de les 5.00 hores de la matinada.

Ja avui dematí, devers les 10.00 hores, la zona s’ha obert al trànsit i una grua ha retirat el vehicle implicat. Entre els residents i habituals de la zona, normalitat tensa.

L’atemptat a Cambrils ja ha deixat una víctima mortal. Una dona que es trobava en estat crític a l’Hospital Joan XXIII. Quatre persones més continuen ingressades, algunes en estat greu.

18/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris