X

Un jove traficant que viatjava de Ciutadella a Alcúdia es llença a la mar amb la droga

El sospitós ha estat detingut i s'han escorcollat diferents habitatges on s'han intervingut substàncies estupefaents

22/08/2017

Un jove traficant que viatjava de Ciutadella a Alcúdia es llença a la mar amb la droga

La Policia Nacional ha detingut un jove de 23 anys al Port d’Alcúdia amb una gran quantitat de droga i diners en efectiu a sobre. En un dels controls que habitualment fan els agents en els trajectes marítims entre Menorca i Alcúdia, van sorprendre l’acusat. En ser descobert, l’home va saltar per la borda del vaixell mentre trencava diverses bosses de plàstic, de les quals van sortir nombroses pastilles que es van dissoldre a l’aigua. Calculen que podria transportar fins a 10.000 comprimits.

Una vegada rescatat, la Policia va registrar el seu vehicle on hi val localitzar 400 pastilles de meta-amfetamines (MDMA o èxtasi) i 18.000 euros, a més de diversos artilugis de metall per camuflar les substàncies als baixes dels vehicles mitjanant imants.

El grup d’Estupefaents de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de la Prefactura Superior de Balears i agents de la Comissaria de Ciutadella han escorcollat tres xalets, a Serpentona, platges de Fornells i Son Parc. S’hi han intervingut 500 comprimits més, 1 kilogram de marihuana i dos plantacions de 500 plantes.

 

22/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris