X

IB3 Notícies supera els 25.000 seguidors a Twitter

Creix el consum online de les notícies en totes les plataformes de l'ens públic

23/08/2017

IB3 Notícies supera els 25.000 seguidors a Twitter

El compte de Twitter d’IB3 Notícies ha assolit ja els 25.000 seguidors, fet que és un motiu de satisfacció per a l’ens autonòmic.

El seguiment de les informacions i els reportatges que elaboren els Serveis Informatius creix mes rere mes a l’univers digital, i en concret a les xarxes socials com Twitter o Facebook s’està incrementant no només el nombre de seguidors, sinó també els comentaris, i la interacció constant amb els ciutadans.

Les tecnologies permeten millorar el servei públic que presta IB3 informant sobre els fets més destacables que tenen lloc a les Illes Balears i arreu del món. En aquest sentit, es constata un major consum de les notícies en format digital ja sigui al web directament, com a les xarxes socials o als canals de YouTube de l’ens.

Aquest impacte no seria possible sense una redacció professional de ràdio i televisió que elaboren cada dia la oferta informativa més gran de les Balears, i amb el personal que els Serveis Informatius i el mateix ens destinen a la gestió dels continguts en línia. Una aposta que només acaba de començar, gràcies als seguidors, i a tots els membres de les redaccions d’IB3 a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

23/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris