X

Vuit persones detingudes implicades en una banda de robatoris amb força

La Guàrdia Civil ha efectuat 12 escorcolls a Palma, Inca, Lloret i Llucmajor

24/08/2017

Vuit persones detingudes implicades en una banda de robatoris amb força

L’operació ha començat aquest dijous de matinada amb les primeres detencions, i els primers ensurts. Un dels sospitosos s’ha topat a Petra amb la comitiva que l’anava a detenir i, en intentar fugir, ha atropellat un agent. Ha estat detingut i el Guàrdia Civil ja ha rebut l’alta hospitalària. L’operació ha desarticulat una de les bandes de lladres més organitzades de la darrera dècada a Mallorca. Duia més de 5 anys activa i, segons els investigadors, ha perpetrat centenars de robatoris. Sempre a xalets de luxe, empreses i polígons industrials. Amb cops ràpids, amb botins quantiosos i sense deixar cap rastre.

Aquest dijous, però, la Guàrdia Civil ha detingut de moment 8 persones acusades de pertànyer a la banda. A més, ha efectuat 12 escorcolls. 5 a Palma, 5 a Inca, un a Lloret i un altre a Llucmajor. Durant aquestes inspeccions s’han trobat alguns dels objectes robats i també diverses eines que haurien utilitzat els lladres per cometre els robatoris.

S’han desplegat prop d’un centenar d’agents en una operació que es troba sota secret de sumari i que dirigeixen les unitats de la Policia Judicial d’Algaida i l’Equip contra el crim organitzat. En aquests moments, l’operatiu continua en marxa i la Guàrdia Civil cerca altres dos components de la banda.

24/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris