X

Can Joan de S’Aigo obrirà un nou local a l’antic bar Es Triquet

L'emblemàtica gelateria tendrà un tercer establiment el 2018 en un emplaçament estratègic

29/08/2017

Can Joan de S’Aigo obrirà un nou local a l’antic bar Es Triquet

Tanca el bar Cristal i el Líric i posen un Starbucks a Cort, però obre -com a contrarèplica a la desaparició del comerços emblemàtics- un altre Can Joan de S’Aigo a Palma, gelateria que fa més de tres segles que fabrica de manera artesanal gelats, xocolata, ensaïmades, coques i quartos.

Segons ha avançat aquest dimarts IB3 Ràdio, el tercer local, que tenen previst obrir a partir del 2018, aprofitarà l’espai de l’antic bar Es Triquet, edifici de tall modernista declarat Bé d’Interès Cultural (BIC), com a vincle entre l’establiment i els costums socials de l’illa. L’edifici de Can Maneu, projectat l’any 1909 per l’arquitecte Gaspar Bennàssar, va ser declarat monument nacional la dècada dels 90. L’objectiu del grup empresarial és recuperar l’essència inicial de la construcció.

Actualment tenen dos locals a Palma, el primer és al carrer de Sanç, 10, des de l’any 1977, i conserva tots els detalls del primer local que es va obrir el 1700. El segon es va obrir als anys 90 al carrer del Baró de Santa Maria del Sepulcre, en una de les zones més emblemàtiques de Ciutat.

29/08/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris