X

Comença la segona divisió femenina

Les competicions femenines afronten la primera jornada de lliga i la Segona Divisió ho fa amb tres participants balears. El Collerense, el Son Sardina i el debutant Sporting de Mahón

02/09/2017

Comença la segona divisió femenina

Mallorca i Menorca estaran representades enguany a la Segona Divisió. El Collerense i el Son Sardina repeteixen i l’Sporting de Mahón hi jugarà per primera vegada. L’equip menorquí, acabat d’ascendir, ha fet cinc fitxatges per intentar mantenir la categoria, i afronta amb il·lusió aquest nou repte.
El Son Sardina, ja consolidat, disputarà la quarta temporada a Segona Divisió. L’equip que entrena Paco Cobo aposta per aconseguir la permanència, però no descarta objectius més ambiciosos.
El Collerense, intentarà tornar a la Primera Divisió dues temporades més tard. L’equip del Coll d’en Rabassa combina l’experiència de les jugadores veteranes com Pili Espadas amb la joventut de la internacional sub’17 Cata Coll. Demà l’Sporting jugarà al camp del Pallejà, el Collerense, a Igualada, i el Son Sardina rebrà el Llevant les Planes.

02/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris