X

El curs comença a Menorca amb 13 aules prefabricades i la calefacció pendent als instituts de Maó i Alaior

La Conselleria d'Educació ha invertit aquest estiu un milió mig d'euros en adequar 18 centres de l'illa

04/09/2017

El curs comença a Menorca amb 13 aules prefabricades i la calefacció pendent als instituts de Maó i Alaior

El Govern ha aprofitat l’aturada de vacances per executar diferents actuacions als centres educatius de Menorca. S’han invertit 878.000 euros en la retirada de fibrociment, la supressió de barreres arquitectòniques, la substitució de lavabos i finestres i la reparació de cobertes: 23 actuacions que s’han dut a terme a dues escoles infantils, 10 centres d’Infantil i Primària, l’Escola d’Adults i 5 instituts de l’illa.


 IB3 videos  78 escoles de les Illes realitzen obres de millora de cara al nou curs

Des del Govern asseguren que els problemes de climatització als instituts d’Alaior i Maó, que varen provocar fa uns mesos les protestes dels estudiants, quedaran resolts en les properes setmanes, després que les dificultats per trobar empreses disponibles hagin impedit de fer les actuacions dins l’estiu.

Altres actuacions que acumulen retard, i que començaran el setembre, són les obres del col·legi Àngel Ruiz i Pablo des Castell i l’asfaltat de la pista del col·legi Castell de Santa Àgueda de Ferreries. Per al darrer quadrimestre de l’any, queden pendents la remodelació de l’antic gimnàs de l’institut Josep Miquel Guàrdia d’Alaior, la remodelació de les pistes i del pati de l’institut Cap de Llevant de Maó i la reparació de deficiències als sistemes de climatització d’aquests dos centres.

04/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris