X

Amics dels cans d’Astúries premia el programa Dogspital de Can Misses

El projecte pioner a Espanya permet la visita de cans als pacients ingressats al centre hospitalari eivissenc

05/09/2017

Amics dels cans d’Astúries premia el programa Dogspital de Can Misses

El principat d’Astúries ha premiat la iniciativa de la Unitat de Seguretat del pacient de l’Hospital Can Misses pel projecte pioner Dogspital que permet als pacients ingressats rebre la visita de les seves mascotes.

El programa es va posar en marxa el passat 10 de juliol i ha permès que un pacient ingressat de llarga durada hagi rebut la visita del seu ca León, un yorkshire de 7 anys. Ha compartit quatre encontres amb el seu amo, José, fins que el metge li va donar l’alta mèdica.

La Fundació Amics dels cans d’Astúries es va constituir ara fa 22 anys i és el tercer any que atorguen aquests premis. Uns guardons que reconeixen la tasca d’institucions i particulars que treballen amb animals per millorar la qualitat de les persones.

Dogspital és una iniciativa pionera que es realitza amb col·laboració amb el Col·legi de Veterinaris de les Illes Balears i amb el Club Agility d’Eivissa. Els cans han de passar un triple control i la supervisió per fer la visita. Primer han de rebre l’autorització mèdica, el visat del veterinari i finalment és el monitor caní la persona que certifica l’adequat comportament de l’animal per poder accedir al centre hospitalari.

05/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris