X

Instal·len barreres de formigó a la Platja de Palma que dificulten la neteja de la zona

Les barreres s'han instal·lat entre els balnearis 1 i 7

05/09/2017

Instal·len barreres de formigó a la Platja de Palma que dificulten la neteja de la zona

La primera línia de la Platja de Palma i del passeig de s’Arenal s’ha despert avui dematí amb un nova imatge. Els operaris han instal·lat barreres de formigó per evitar un possible atropellament. Això però, ha provocat que la brigada de neteja d’Emaya hagi hagut de fer net a mà el passeig ja que la seva màquina no hi ha pogut accedir. Els operaris de la brigada municipal de neteja han fet net a carret des del balneari 3 fins al 8.

La presidenta d’Emaya, Neus Truyol, ha assegurat que s’està cercant una solució per garantir la seguretat però també la prestació de tots els serveis, com ara, els de neteja.

Els operaris començaren a instal·lar aquestes barreres conegudes com “New Jersey” divendres passat a la zona de la Seu i el Parc de la Mar. Des de llavors han recorregut tot el passeig col·locant aquests elements segons els han indicat: 4 barreres per balneari. Dos per evitar els accessos al passeig i dos més a la zona peatonal.

La col·locació d’aquestes barreres ha cridat l’atenció de la gent que hi passejava a primera hora. Molts afirmen que així se senten més segurs, tot i que d’altres diuen que no servirien de res en cas d’atemptat:

Després de les primeres instal·lacions d’elements arquitectònics als principals carrers de Ciutat, l’ajuntament ha decidit col·locar aquestes barreres a tot el passeig de s’Arenal. També a una de les vies més freqüentades de la zona. Al conegut com el “carrer del Jamón” s’han instal·lat aquestes barreres per evitar l’entrada de qualsevol automòbil.

05/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris