X

Enguany els viatges de l’Imserso requeriran d’una paga i senyal

La mesura es fa per evitar cancel·lacions de darrera hora i que quedin places sense cobrir

06/09/2017

Enguany els viatges de l’Imserso requeriran d’una paga i senyal

Aquesta setmana es publicarà l’oferta de viatges de l’Imserso per aquesta temporada i enguany arriba amb novetats. Després de fer la reserva, els clients tendran 5 dies per deixar una paga i senyal. Si en aquest temps no la deixen, perdran la reserva. Els viatges es podran contractar a les agències entre el 18 i el 20 de setembre.

La mesura es fa per evitar cancel·lacions de darrera hora i que quedin places sense cobrir. Algunes agències de viatges ja han rebut peticions dels beneficiaris dels programes de viatges de l’Imserso. Alguns els duen la carta que han rebut, que indica en quina destinació estan acreditats. Si els interessa a partir de dia 18 podran fer la seva reserva formal. Si no, hauran d’esperar a dia 20 a reservar una altra de les opcions. En qualsevol cas hauran d’abonar una paga i senyal d’entre 13 i 28 euros que se sumarà al dipòsit ja habitual de 12 euros de comissió per l’agència.

L’avançament de doblers es pot pagar directament a l’agència en fer la reserva o fer-ho a partir dels següents cinc dies al banc. Es descomptarà del preu total del viatge. L’oferta de viatges d’enguany anirà en la línia dels anys anteriors i amb preus molt similars.

 

06/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris