Benavente es fa fort a la banqueta de la UD Eivissa

L'entrenador en funcions del conjunt eivissenc compta els partits per victòries

10/09/2017

Victòria  0-3 de la Unión Deportiva Ibiza en la seva visita a Binissalem. Sergio Cirio avançava els eivissencs al minut 5 de partit. I just abans del descans, arribava el segon. Jugada també per banda dreta, i Larra de cap fa el 2 a 0. I just cinc minuts després de la represa, novament Cirio feia el tercer i definitiu.
Confiança que tenen també amb Manel Benavente, entrenador en funcions després de la destitució de David Porras.
I a Sant Rafel van arribar al clímax amb aquesta jugada. Amb aquesta genialitat de Juan Carlos. Control de mestre i vaselina de crack. Minut 68. Sant Rafel 1, Constància 0.
Victòria 3 a 0 del Poblense contra el Felanitx. El primer, d’autogol al minut 11 de partit. Emulant Spacic al Camp Nou. El segon arribava quatre minuts després, jugada per banda esquerra, i Oller de cap l’envia al fons de la xarxa. I ja a quatre del final, Sarmiento, aprofitant el desconcert defensiu del Felanitx, feia el 3 a 0 definitiu. I victòria 4 a 2 del Santanyí davant el Llosetense. Manolo al minut 6 encetava el marcador. A la mitja hora de partit empatava el Llosetense. I a cinc minuts del descans, el Santanyí feia de penal el 2 a 1. Així arribava al descans. A la represa, al 67 de partit, Carlos González feia el 2 a 2. Però era el dia de Manolo. Al minut 77, feia el 3 a 2. Refusa el defensa, i cop subtil del Manolo, cap endins. I amb aquesta altra genialitat, Manolo culminava el seu hat-trick. Un autèntic golàs.

A la resta de partits jugats ahir, Manacor 2 Petra 0, Ferriolense 0 Esporles 1 i Collerense 3 Serverense 1.