X

La vaga de controladors de França provoca cancel·lacions i retards a Son Sant Joan

Fins a 23 cancel·lacions a Ryanair i a Eurowings, i retards de més de mitja hora

12/09/2017

La vaga de controladors de França provoca cancel·lacions i retards a Son Sant Joan

Cues de passatgers als mostradors de Ryanair. Volen a Londres, ManchesterBerlin, entre altres. La majoria desconeixen per què els seus vols han estat cancel·lats.

La vaga general de França que ha començat avui i que afecta als controladors aeris ha provocat fins a 21 cancel·lacions en els vols de Ryanair i retards de més de mitja hora. La companyia ha demanat als afectats que abonin el preu dels nous billets i s’ha compromès a retornar-los els diners en la menor temps possible.

També Air Berlin ha hagut de cancel·lar vols a diversos aeroports alemanys per una onada de baixes mèdiques dels seus pilots, justament la mateixa setmana en què s’ha definir el seu futur, després que es declarés insolvent. Aquí, a les Balears, no hi ha hagut cancel·lacions, però sí retards. Nikki, la companyia de baix cost a la qual va transferir els seus vols a les Illes, també s’ha vist afectada. Vols en direcció a Alemanya i a Zurich han patit demores importants.

La filial de la aerolínia alemana Lufthansa, Eurowings, també ha cancel·lat dos vols a París i un a Sttutgart. També Tui ha patit retards de gairebé dues hores.

12/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris