X

L’increment d’estrelles Michelin a Eivissa fa baixar la facturació dels restaurants de luxe de sempre

Alguns dels xefs internacionals i nacionals que donen nom als restaurants només fan visites puntuals a l'illa

12/09/2017

L’increment d’estrelles Michelin a Eivissa fa baixar la facturació dels restaurants de luxe de sempre

En els darrers anys, Eivissa s’ha convertit en la destinació preferida de cuiners de prestigi nacional i internacional per muntar els seus restaurants de luxe. Aquest increment de l’oferta, amb cuiners amb estrella Michelin, ha fet baixar la facturació dels restaurants “de tota la vida”.

El restaurant més car del món, Sublimotion, amb vuit estrelles Michelin, o el Heart, dels germans Adrià, són alguns exemples que la restauració a Eivissa ja és de primer nivell. Des de la Pimeef diuen que és positiu que a l’illa hi hagi cuiners reconeguts mundialment, tot i que això ha provocat que alguns establiments de luxe de sempre perdin clientela perquè el pastís s’ha de repartir entre més. Això sí, demanen que utilitzin productes eivissencs.

Alguns dels xefs internacionals i nacionals que donen noms als restaurants només fan visites puntuals a Eivissa. És el cas de Nobu Matsuhisa, que ha obert hotel i restaurant a l’illa amb el seu soci Robert de Niro. Des de la Pimeef asseguren que hi ha una flota de cuiners eivissencs amb molt de potencial que aviat podrien aconseguir alguna estrella Michelin.

12/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris