X

Les temperatures es desplomen 10 graus aquest cap de setmana

Retards a Son Sant Joan i cancel·lacions marítimes entre Alcúdia-Menorca, Eivissa-València pel mal temps

15/09/2017

Les temperatures es desplomen 10 graus aquest cap de setmana

Les temperatures es desplomen la darrera setmana d’estiu. Tot i que aquest divendres serà més fresc (26 graus), dissabte el descens de temperatura a les Illes Balears pot arribar a ser de 10 graus.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que ha activat l’alerta groga, preveu per aquest divendres ruixats forts i tempestes, a més de ratxes, a Eivissa i Formentera, de fins a 70 km/h.

S’espera cel ennigulat i amb pluges i ruixats forts de manera ocasional, acompanyats de tempesta, preferentment a partir de migdia.

Les temperatures nocturnes es mantenen sense canvis respecte a la matinada anterior, i s’aconseguiran les mínimes al final del dia; les diürnes aniran en notable descens.

Altrament, Baleària i Trasmediterranea ha cancel·lat trajectes entre Eivissa i València pel mal temps. L’aeroport de Son Sant Joan ha registrat retards, en haver d’espaiar els vols entre les Illes i la Península.

En concret, Trasmediterranea ha cancel·lat la sortida de les 14 hores de Gandia a Sant Antoni, així com la sortida de Sant Antoni a Gandia de les 18 hores.

Per la seva banda, Baleària ha cancel·lat els trajectes del Jaume II de Sant Antoni a València de les 11 hores, i el viatge València-Sant Antoni de les 15.30 hores.

Com a alternatives de viatge, ofereix el trajecte Eivissa-Dènia a les 12.30 hores o Eivissa-València a les 14.30 hores, i en el sentit contrari, els vaixells de Dènia-Eivissa a les 17.30 hores o València-Eivissa a les 21.45 hores.
 El temporal provoca cancel·lacions marítimes amb la península

 

15/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris