X

Palma s’uneix a la iniciativa de mobilitat sostenible Parking Day

15/09/2017

Palma s’uneix a la iniciativa de mobilitat sostenible Parking Day

Avui, vint associacions i entitats s’han sumat a la iniciativa Parking Day. Han volgut posar el seu gra d’arena en la conscienciació sobre una mobilitat més sostenible. Al Passeig Mallorca, l’Ajuntament ha instal·lat aquest jardí urbà, tot i que inicialment ha trobat aquest conductor que no sabia que avui es reservava aquest espai. També hem vist ciutadans que ténen molt clar que la bicicleta és el millor mitjà de transport.

Un dia laborable, hi ha 1,4 milions de desplaçaments amb cotxe a les Illes. Una tendència creixent que s’ha de combatre amb alternatives de mobilitat sostenible i amb canvi en la mentalitat.

Avui hem vist diferents alternatives en aquest Parking Day. La Llar d’Infants del Consell de Mallorca ha oferit l’alternativa més lúdica. Els alts càrrecs han predicat amb l’exemple i han cedit els seus aparcaments privats a aquestes propostes. Una biblioteca, una berenada, jocs tradicionals, música i fotografia. I al CEIP de Son Oliva li han donat un caire més didàctic. Els petits han après que anar amb bicicleta contamina menys i és més saludable. També han après que és important tenir més espais verds dedicats a l’oci. Una jornada de reflexió en la Setmana de la Mobilitat. Espais diferents on compten més les persones que els cotxes.

15/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris