El resum de la jornada a 3a Divisió

El Mallorca B és líder destacat amb 5 victòries en 5 jornades

17/09/2017

Derrota 0 a UN de l’Eivissa davant el Ferriolense a Can Misses. És sens dubte la notícia de la jornada. Rendón al minut 70 de partit feia l’únic gol del matx. Una travelada que pot accelerar el recanvi a la banqueta Eivissenca. Tot i axí, Benavente està tranquil.

Líder és el Mallorca B amb 5 partits i 5 victòries. Ahir 6 a 0 contra el Santa Catalina. Tres a cada part. Jaume Pascual feia l’un a 0 al minut 2, el segon era obra d’Ávila al 39 i Ángel Sánchez feia el tercer just abans del descans. A la represa, tres més. Enzo feia el quart i el cinquè. És el màxim golejador de l’equip. 4 gols en cinc jornades. I ja al minut 90 Ángel Sánchez feia el 6 a 0 definitiu.

Segon, per darrera el Mallorca B és el Felanitx. 4 a 0 contra el Binissalem. També l’Alcúdia pitja fort. Ahir va haver de remar contra el Llosetense. Rojals avançava els llosetins a les acaballes de la primera part. I 10 minuts després de la represa Sergio Sanz feia l’UN a UN definitiu.

Victòria 1 a 0 de l’Esporles contra el Sant Rafel. Just començar la segona part, Carriles feia avança els esporlarins. I a la darrera jugada arribava la polèmica. Treta de porteria, la pilota arriba als peus del davanter i marca. Gol anul·lat per fora de joc. I Vicente Roman expulsat per protestar.

Demanar fora de joc també surt car. Serverense Mercadal. Minut 31. Centrada a l’àrea. Jose Enrich demana fora de joc. La pilota li toca al braç i l’àrbitre xiula penal. Jugada curiosa. Les mans això sí són fora de l’àrea. Pep transformava la pena màxima d’aquesta manera. Tres minuts després de Xilena empatava Luis Martínez. Un golàs.

Als sis minuts de la represa Pep, novament, ara de cap feia el 2 a 1 i al 71 Pareja feia el 3 a 1 definitiu.

I Victòria 0 a UN del Poblense a cal Collerense. Aitor Pons feia al 66 l’únic gol del partit. Altres partits jugats ahir Platges 2 Manacor 0 i Constància 3 Son Cladera 0