X

Cinc indústries mallorquines, a la fira de disseny de Londres com a ‘Made in Mallorca’

Són empreses que mesclen tradició i avantguarda i que volen mostrar al món que l'artesania no està renyida amb la creativitat

21/09/2017

Cinc indústries mallorquines, a la fira de disseny de Londres com a ‘Made in Mallorca’

Cinc empreses mallorquines participen aquesta setmana en la fira de disseny de Londres, la London Design Fair. Ho fan amb la marca ‘Made in Mallorca’. Són empreses que mesclen tradició i avantguarda i que volen mostrar al món que l’artesania no està renyida amb la creativitat. Es tracta d’Huguet Mallorca, Mobles Feyna, Menestralia, Teixits Huguet i Atlas disseny gràfic.

La London Design Fair és una de les fires més importants d’Europa quant a disseny. Exportar idees i captar clients és l’objectiu dels participants. Esperen que aquest sigui un mostrador al món per ser més competitius.

Són cinc indústries tradicionals que cerquen posicionar oferint el que tenen en comú: l’artesania, el disseny i Mallorca. Obrir-se al mercat europeu. De fet aquesta és la primera de les col·laboracions que continuaran aquestes empreses. Pròximament, veurem productes que combinaran les propostes artístiques d’aquestes indústries.

21/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris