L’Iberostar Palma cau amb el Porto al trofeu ciutat de Palma

Els de Xavi Sastre deixaren una bona imatge malgrat la derrota per 73 a 83

24/09/2017

Derrota de l’Iberostar Palma en la presentació oficial davant la seva afició, derrota contra el Porto però il·lusió entre els aficionats. Sobretot per la bona imatge de l’equip. Primera part molt igualada davant el subcampió de la Lliga Portuguesa. L’arribada de Tautvydas Slezas i Gediminas Zyle ha millorat les prestacions interiors. Bona actuació dels lituans i bona estrena també de Rafa Huertas, que ha millorat el joc exterior. 42-44 al descans. Una igualtat que de mica en mica va desaparèixer en el tercer quart, que va acabar amb el Porto sis punts amunt 59-65

Iberostar Palma amb l’eivissenc Javier Medori com a màxim anotador amb 12 punts i Carles Bivià amb 10 no va llançar la tovallola. Però la diferència entre els dos equips es va fer evident sobretot al darrer parcial. Els homes de Sastre no van poder contrastar l’encert dels portuguesos des de la línia de tres punts.

Al final 73 a 83 i el Trofeu Ciutat de Palma cap a Portugal. En qualsevol cas prova vàlida del Palma Iberostar per a l’estrena de dissabte que ve a la Lliga, també a Son Moix, davant el Prat.