Empat a 3 entre Elx i Atlètic Balears

Els mallorquins prenen el lideratge a l'Elx després d'una gran segona part i amb 2 gols d'Oliva i un de Xisco de penal

24/09/2017

L’Atlètic Balears ha botat a la gespa del Martínez Valero amb moltes novetats. La principal, a la porteria amb la tornada d’Aulestia. Als nou minuts de partit, el porter encaixava l’1 a 0. Gol en pròpia porta de Manu. El refús del central es converteix en una rematada imparable per a Aulestia. L’Elx controlava el partit i l’Atlètic Balears no trobava la manera d’aturar l’ofensiva dels de Vicente Mir. Xisco tenia l’ocasió més clara per empatar amb aquesta rematada que surt a la dreta de José Juan. L’Elx fregava el 2 a 0 amb aquesta volea de Javi Flores o aquest claríssim mà a mà de Nino, que Aulestia acaba enviant a corner. A un minut del descans, ha arribat l’empat dels d’Armando de la Morena. Penal de Sory sobre Fullana, i Xisco dels dels onze metres no falla.
El gol ha esperonat l’Atlètic Balears a la segona part, molt més incisiu. Però la primera gran ocasió l’ha tenguda Provencio que amb aquest gran xut estavella la pilota al pal. La resposta d’Oliva al minut 61 ha estat el segon gol de l’Atlètic Balears. La jugada de Xisco és mig gol. Poc li ha durat l’alegria a l’equip de de la Morena. 2 minuts després, Sory tornava a empatar el partit. Sory agafa l’esquena a la defensa i supera Aulestia amb aquest xut amb la cama esquerra. I al 74, el mateix Sory firmava el doblet. El refús arriba al jugador de l’Elx que deixa enrere Vallori i fa el 3-2. Al 88, l’àrbitre expulsa Primi. La falta és l’origen de l’empat de l’Atlètic Balears. Xisco la penja, Manu pentina la pilota i Oliva fa la resta. Els mallorquins treuen un punt del camp del líder i en sumen 9 deixant una gran imatge a la segona part.