X

‘Els resultats no són casualitat’, per Tolo Ramón

Anàlisi de la sisena jornada de la temporada 2017-18 de Segona B

25/09/2017

‘Els resultats no són casualitat’, per Tolo Ramón

El Mallorca és líder per mèrit propi. La superioritat mostrada en forma de resultats no és casualitat, són fets. Setze punts de divuit possibles sempre tenen dificultat, i s’han conquerit gràcies a una bona feina tàctica de grup. Créixer més és possible i, de fet, és exigible, però el reconeixement inicial és obligat. Els vermells guanyen perquè són estables i no per tenir, o deixar de tenir, fortuna.

L’Atlètic Balears va treure un punt de caràcter a un camp veritablement complicat. Puntuar davant l’Elx, i al Martínez Valero, és melassa de la bona. El calendari ha estat molt exigent, però els resultats hauran de millorar per arribar al premi major de l’ascens.

Per la seva banda, Formentera i Penya Esportiva sumen, i això és positiu. Quan l’objectiu és la permanència, no es pot menysprear un punt. Sumar aproxima els equips a la seva fita i, a més, els dona consistència grupal i fortalesa mental. És just reconèixer el mèrit de l’equip de Tito García Sanjuán, que encara segueix viu a la Copa i manté el to a la Lliga.

La jornada futbolística dels equips balears a la Segona B és positiva, però la vorera encara és molt enfora i els instants de veritable dificultat encara han d’arribar.

25/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris