X

El Major dels Mossos no assisteix a la primera reunió de coordinació de seguretat per l’1-O

Josep Lluís Trapero ha enviat un subordinat a la trobada amb els comandaments de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Guàrdia Urbana

25/09/2017

El Major dels Mossos no assisteix a la primera reunió de coordinació de seguretat per l’1-O

Josep Lluis Trapero el passat dia 12 de setembre quan la Fiscalia va ordenar als Mossos requisar urnes i la resta de material de l’1-O.

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, no ha assistit a la primera reunió de coordinació dels cossos de seguretat per a l’1 d’octubre.

Trapero ha enviat un subordinat a la trobada amb els comandaments de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Guàrdia Urbana. És la primera reunió després que la Fiscalia Superior de Catalunya deixés en mans del Ministeri de l’Interior la coordinació del dispositiu judicial.

Els Mossos han demanat a la Fiscalia que convoqui la comissió de coordinació policial que depèn de la Junta de Seguretat de Catalunya i que presideix Carles Puigdemont. Una petició que ha estat rebutjada.

La Fiscalia de Catalunya dona instruccions als Mossos sobre l’1-O

El fiscal superior de Catalunya ha donat instruccions a Josep Lluís Trapero perquè els seus agents identifiquin els responsables dels col·legis electorals per al referèndum de l’1 d’octubre.

Ordena als Mossos que es personin als centres educatius o administratius que farien les funcions de col·legi electoral per identificar-ne els responsables, prendre’ls declaració com a testimonis i que requisin tot el material electoral.

25/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris