X

MÉS per Menorca alerta del risc de perseguir judicialment el fraccionament de contractes

Manté la confiança en la tasca duta a terme per l’exconsellera Ruth Mateu i l’exdirector Jaume Gomila

05/10/2017

MÉS per Menorca alerta del risc de perseguir judicialment el fraccionament de contractes

MÉS per Menorca manté la seva confiança en la tasca duta a terme per l’exconsellera de Cultura del Govern, Ruth Mateu, i l’exdirector general Jaume Gomila. Són els dos càrrecs del partit denunciats per presumptes irregularitats en els contractes subscrits amb qui va ser el cap de campanya de MÉS per Mallorca, Jaume Garau, i que va acabar amb la sortida del Govern de MÉS per Menorca.

S’acusa a Gomila d’encarregar de manera presumptament irregular un estudi tècnic sobre el públic de l’Orquestra Simfònica de les Balears per a millorar l’augment d’abonats i uns treballs i estudis per a avaluar l’impacte econòmic de la cultura a les Illes Balears i hàbits de consum cultural.

El portaveu de la formació ecosobiranista, Nel Martí, critica el fraccionament de contractes, però adverteix que si la querella es basa en aquest fet, les administracions tindran un problema molt greu. I és que recorda que hi ha milers de contractes fraccionats per culpa de l’ambigüitat de la llei existent.

Martí avança també que en cas que ambdós càrrecs siguin imputats, els estatuts de MÉS per Menorca els obliga a posar el càrrec a disposició del partit.

05/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris