Derrota (1-0) de l’Atlètic Balears a Sabadell

Amb aquest resultat a la Nova Creu Alta suma quatre jornades sense guanyar

08/10/2017

Derrota 1 a 0 de l’Atlètic Balears a la Nova Creu Alta de Sabadell. L’equip blanc i blau, avui amb la segona indumentària, no guanya des del 10 de setembre, de llavors ençà contra el València Mestalla, tres empats i una derrota. Ja als tretze minuts de partit, el Sabadell ha disposat d’aquesta doble ocasió que ha refusat Aulestia.

El Sabadell avisava i al minut 22 ha arribat el gol. Errada de Sergio Sánchez, Felipe Sanchón li pren la cartera i ell mateix culmina amb aquesta vaselina. Ha estat l’únic gol del partit…

Encara a la primera part. Aulestia ha evitat el segon. L’equip de De la Morena ha millorat després del descans. Les ocasions més clares de l’Atlètic Balears han estat primer aquest xut de falta dins l’àrea que envia directe a la barrera, i després aquest xut de Fullana que surt per damunt el travesser. Finalment derrota 1 a 0, la segona de la temporada. I quatre jornades sense guanyar.