X

Al Formentera se li resisteix la primera victòria a casa

El conjunt roig-i-negra iguala sense gols amb l'Ebro

08/10/2017

Al Formentera se li resisteix la primera victòria a casa

Al Formentera se li resisteix la primera victòria com a local. A la vuitena jornada de lliga ha empatat sense gols amb l’Ebro. El punt aconseguit, però, manté una jornada més l’equip pitiús fora de la zona de descens.

La sequera de gols i punts a casa del Formentera no deixava lloc a les excuses. L’equip roig-i-negre ha sortit amb un plantejament molt ofensiu a guanyar l’Ebre. Però la traça dels aragonesos, que han encetat la tercera temporada seguida a Segona B, ha desactivat la proposta del Formentera, que ha jugat amb només tres defenses. La punteria local seguia desviada i al minut 36 ha hagut d’intervenir, providencial, Marcos Contreras per evitar que l’Ebro s’avancés. Garmendia tampoc ha encertat una de les oportunitats formentereres.

Però la represa ha començat portant més ocasions de l’esquadra saragossana. Mainz xutava amb verí però es trobava Contreras. Eren els millors minuts d’un Ebro que s’ha vist afavorit per la falta d’encert formenterer. Ni Liñán ni Omar Álvarez han pogut millorar la magra estadística golejadora a Sant Francesc, amb una diana en 360 minuts. A partir de la pròxima setmana començarà el Tourmalet del Formentera, però a Tito no l’espanten els rivals.

El míster del Formentera ha donat per bo un empat que els manté fora del descens, perquè l’Ebro ha fregat els tres punts quan faltaven quinze minuts. El pal ha salvat un Formentera a una acció claríssima de Mainz i Rubiato.

08/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris