X

Les escoles de Ciutadella i el centre de Menorca tornaran a tenir fisioterapeuta

El conseller anuncia el restabliment del servei, interromput fa un any, i es compromet a allargar el contracte per no deixar desatesos els alumnes afectats

10/10/2017

Les escoles de Ciutadella i el centre de Menorca tornaran a tenir fisioterapeuta

El conseller d’Educació, Martí March, ha anunciat en el Parlament que dilluns que ve dia 16 s’incorporaran els dos fisioterapeutes que hi manquen des de fa un any a les aules de Menorca: un per atendre les escoles de Ciutadella i l’altre, a la zona centre. Amb aquests dos professionals i el tercer que ja està en plantilla al col·legi Verge del Carme de Maó, el conseller creu que es podrà donar resposta a l’atenció que requereixen els alumnes amb necessitats educatives especials de Menorca. Del que es tracta ara, ha dit, és d’allargar el contracte als dos nous fisioterapeutes dels 6 mesos actuals a un any per així consolidar la plaça.
El diputat Juan Manuel Lafuente (PP) ha qüestionat que s’hagi tardat en trobar-hi una solució perquè alguns dels candidats no tenien el títol de català. Però March ho ha rebutjat i ha garantit que el coneixement del català no ha influït, “és pura demagògia”.

10/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris