X

32.000 vehicles circulen cada dia per la carretera de Santa Eulària

La falta de capacitat de la via, que no pot assumir més vehicles, fa que les xifres obtingudes després d'un estudi no siguin vàlides

10/10/2017

32.000 vehicles circulen cada dia per la carretera de Santa Eulària

Quan s’acosten a la intersecció de Can Clavos comencen uns embossos que conviden als usuaris a buscar alternatives o simplement a no agafar el cotxe en les hores punta. 32.000 vehicles és el trànsit que suporta el tram conflictiu de la carretera de Santa Eulària. La majoria dels conductors que baixen del nord de l’illa cap a Eivissa ho saben.

Són quatre quilòmetres que aglutinen diversos embossos de trànsit. El tram de Can Clavos fins a l’entrada de Vila és el maldecap. El semàfor de Ca na Negreta, la intersecció de Can Clavos i la rotonda de Jesús són alguns punts crítics. I és que segons les conclusions d’un estudi del Consell d’Eivissa, sobre aforaments de la xarxa viària de carreteres d’Eivissa del 2016, el tram de la discòrdia, que descongestionarà el futur desdoblament de Ca na Negreta, suporta una mitjana de quasi 38.000 vehicles diaris al mes d’agost. I una mitjana diària anual de 32.000. Malgrat aquestes xifres, l’estudi també conclou que aquestes no són representatives per la falta de capacitat de la via, que no pot assumir més vehicles. Els usuaris ho saben i agafen alternatives.

 

10/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris