X

Ple d’ocupació a les Illes Balears per al pont: hotels al 100%

Govern i AVIBA posen en marxa paquets turístics per fomentar els viatges entre les illes durant l'hivern

11/10/2017

Ple d’ocupació a les Illes Balears per al pont: hotels al 100%25

A les portes del pont, les perspectives del sector turístic són positives. A zones com a Cala Millor, hi ha hotels que aquests dies fregaran el 100% d’ocupació. Qui tengui pont, té per davant 4 dies que els restaurants i comerços també volen aprofitar dins un mes d’octubre, diuen, de bons resultats.

I pel que fa als plans dels que han decidit passar el pont a fora, les agències de viatges asseguren que han crescut fins a 7% respecte al mateix pont de l’any passat. Les destinacions preferides: les ciutats europees amb vol directe i la península.

Però dins del ventall d’ofertes, l’agrupació d’agències de viatges reconeix que Catalunya com a destinació està patint arran del conflicte català. El president d’AVIBA, Toni Abrines, ha dit que grups de la tercera edat i de viatges d’estudis que tenien previst viatjar a Catalunya ja estan sol·licitant canvis de destinació.

Turisme d’interior durant la temporada baixa

Amb vista a la temporada d’hivern, el Govern i les agències de viatges han posat en marxa una campanya per fomentar el turisme entre illes. Ho fan amb paquets, a partir de 105 euros, que inclouen dues nits d’hotel i una experiència que varia segons l’illa triada: a Mallorca, un tast de vins; a Menorca, una caldereta; i a Eivissa i Formentera, un bullit de peix. Un producte que, apunten, ja es pot reservar a més de 200 agències de viatges.

11/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris