X

Els comerciants de les zones on ni hi haurà llums de Nadal diuen sentir-se ‘de segona’

L'Ajuntament diu que s'han cobert el 90% de les zones comercials de Palma

13/10/2017

Els comerciants de les zones on ni hi haurà llums de Nadal diuen sentir-se ‘de segona’

Els comerciants de les set zones de Palma que enguany es tornaran a quedar sense llums de Nadal demanen a l’Ajuntament que els tengui en compte. Asseguren sentir-se “de segona”. No tenir enllumenat nadalenc pot suposar, diu Pimeco, facturar fins a un 15% manco.

Les zones afectades són el carrer del General Riera, Balmes, La Soledat, Luca de Tena, Aragón, Nuevo Centro i el centre comercial dels Geranis.

Al carrer del General Riera,  l’Ajuntament de Palma apunta problemes tècnics per no poder instal·lar els llums de Nadal, com sí que es feia altres anys. Però Pimeco diu que això suposa, tant aquí com a les altres sis zones comercials esmentades, una discriminació cap a veïnats i comerciants, i demana una solució.

Altres indrets, com el centre comercial dels Geranis, tampoc no tendran llums de Nadal. L’Ajuntament diu que, en aquest cas, no en pot posar perquè és un espai privat. Remarca, a més, que des de fa uns anys l’enllumenat nadalenc està arribant a més barriades i enguany estan cobertes el 90% de les zones comercials.

Però el 10% restant diu sentir-se tractat com a comerciant de segona. I això, també es nota a la caixa. Tenir o no llums de Nadal al carrer pot suposar una diferència d’ingressos, apunten, d’entre el 5 i el 15% en una de les èpoques de l’any de més activitat comercial.

13/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris