X

Creix l’aportació pública al sosteniment de les escoletes de Menorca

El Consell repartirà enguany 200.000 euros, un 20 per cent més que fa dos anys, però els pares encara han d'assumir la meitat del cost

17/10/2017

Creix l’aportació pública al sosteniment de les escoletes de Menorca

El Consell de Menorca augmenta els ajuts que concedeix a les escoletes infantils. La convocatòria d’enguany preveu repartir 200.000 euros, 10.000 més que l’any passat i 40.000 més que fa dos anys, quan aquests ajuts van arribar al seu moment més baix. Aquest increment, afegit a la recuperació dels ajuts del Govern balear, que els torna a concedir per segon any, farà que hi hagi més doblers públics per a contribuir al finançament de l’escolarització de fillets menors de 3 anys.

El problema, però, és que aquestes aportacions sols suposen el 10 per cent del cost de les escoletes, de tal manera que els ajuntaments s’han de fer càrrec del 40 per cent de les despeses tot i que, per llei, l’educació és una competència d’abast autonòmic. Amb tot, així s’aconsegueix que els pares només hagin d’assumir la meitat del cost d’escolarització dels seus fills. Les quotes freguen els 170 euros mensuals.

17/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris