X

Pimeco regala bombetes a Cort per reclamar llums de Nadal per a les zones que han quedat sense

Els comerciants esperen l'arribada del fred per donar una empenta a la venda de roba d'hivern

18/10/2017

Pimeco regala bombetes a Cort per reclamar llums de Nadal per a les zones que han quedat sense

Amb bombetes com a regal de Nadal anticipat. Pimeco torna a demanar, així, a l’Ajuntament de Palma que tengui en compte les set zones comercials de la ciutat que han quedat enguany sense enllumenat nadalenc. Li ho han recordat al batle Toni Noguera. També el PP de Palma. La seva portaveu, Marga Duran, ha reclamat una solució per aquest Nadal i arribar a un consens per a l’any que ve perquè cap zona quedi a les fosques.

Els comerciants insisteixen que deixar carrers sense llums de Nadal comporta perjudicis en un època, a més, d’una forta activitat comercial. No com la d’ara. Tot i la roba que veim als aparadors des de fa setmanes, el temps no ajuda a pensar ni en abrics, jaquetes ni jerseis. I a les botigues, això, es nota. En alguna d’elles, ens han comentat que la caixa ha davallat un 25% durant el que duim d’octubre. Un mes que solia ser molt bo per a molt. Res a veure, ens diuen, amb el d’enguany.

El client resident, de moment, es resisteix. Els que sí que s’animen a renovar l’armari d’hivern, baldament tenguem un temps més propi de final d’estiu que de tardor avançada, són els estrangers. Gràcies a ells, ens diuen a més d’un comerç, han arrencat amb bon ritme la campanya d’hivern.

Confien, però, que la caixa s’animi quan la temperatura baixi i ja no faci vessa posar-se els abrics que, de moment, només vesteixen els maniquís.

18/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris