X

La Justícia confirma la sanció per l’expedient que es va fer desaparèixer a Ciutadella

Rebutja el recurs del funcionari que va fer les obres il·legals, com també s'ha condemnat a la regidora afí que va intentar 'destruir' la multa

18/10/2017

La Justícia confirma la sanció per l’expedient que es va fer desaparèixer a Ciutadella

La Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia ha desestimat el recurs presentat pel policia local de Ciutadella que es va beneficiar de la desaparició de l’expedient per obres il·legals obert per l’ajuntament l’any 2008. Els magistrats el condemnen així mateix a pagar totes les costes processals.

Es tracta de l’expedient urbanístic que la llavors regidora popular Antònia Salord va fer desaparèixer a l’Ajuntament de Ciutadella pocs dies abans de deixar el càrrec. Un fet pel qual ha estat condemnada a un any i mig de presó i quatre d’inhabilitació, pendents del recurs de cassació que ha anunciat davant del Tribunal Suprem.

L’expedient, que afectava a un policia local afí a la regidora, es va poder reconstruir anys després i es va aconseguir tramitar de bell nou. A més de la multa econòmica, es decretà l’enderrocament de les construccions aixecades sense permís: una piscina, una cotxera i una estable. L’infractor ha recorregut totes les instàncies judicials, ha demanat la revisió i la nul·litat del procediment, però el Tribunal Superior no ha tingut en compte els seus arguments.

18/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris