X

Maria del Mar Bonet alça el Principal amb ‘Ultramar’ i ‘Què volen aquesta gent?’

Amb pràcticament totes les entrades venudes i 18 dies de retard, a la fi, la cantant mallorquina tancà anit a Palma la gira de presentació del seu darrer disc de ritmes cubans

19/10/2017

Maria del Mar Bonet alça el Principal amb ‘Ultramar’ i ‘Què volen aquesta gent?’

Ha estat una gira molt emotiva amb la qual Maria del Mar Bonet ha volgut celebrar 50 anys sobre els escenaris i també reivindicativa perquè la cantuatora ha recuperat la cançó ‘Què volen aquesta gent?’ per reclamar la sortida de la presó dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural.

Durant el concert, que durà pràcticament dues hores, Maria del Mar Bonet interpretà cançons del disc nou titul·lat ‘Ultramar’, marcades per ritmes cubans i lletres del cançoner del pare Ginard. Però, com dèiem, també dedicà uns minuts a les seves cançons de sempre com ‘Què volen aquesta gent?’ que la mallorquina va escriure contra la repressió franquista.
‘El cant de la Balanguera’ amb el públic aixecat i cantant a l’hora tancà el concert que Maria del Mar Bonet oferí anit al Teatre Principal de Palma. Un concert que alguns han batejat ja d’històric. Per endavant li queden més actuacions a Barcelona, Itàlia i El Caire. Els seus músics cubans però, ja parteixen cap a l’Habana.

19/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris